Het online platform voor de kwaliteitsopticien. alle informatie op het gebied van brillen, brillentrends, brilmonturen en zonnebrillen
Het online platform voor de kwaliteitsopticien. alle informatie op het gebied van brillen, brillentrends, brilmonturen en zonnebrillen

Over Kieshelder

Elk persoon, elk oog is uniek en dat maakt elke bril ook heel uniek en persoonlijk. Het belangrijkste onderdeel van je bril is het glas. En juist als het gaat om brillenglazen, valt er zoveel te kiezen. Denk aan materialen, coatings, design en de te gebruiken technieken. Maar hoe weet je nou wat voor jou het beste is? Geen paniek! Klik hier voor onze eigen Kieshelder.nl keuzehulp!

In onze keuzehulp hebben we alle mogelijkheden voor je op een rij gezet om de brillenglazen te kiezen. Daarnaast brengen we je graag vrijblijvend in contact met de aangesloten optiekzaken, waar je vragen beantwoord worden en je voorzien wordt van advies.

Kieshelder brengt je in contact met een kwaliteitsopticien bij
jou in de buurt, die het beste voor heeft met jouw ogen’

Kieshelder.nl het
helderste platform

Het mag duidelijk zijn: Kieshelder.nl gelooft in helderheid. In het geven van duidelijke informatie en het bieden van transparante keuzes. Dit maakt ons tot het helderste platform voor alles wat met brillen, brillenglazen en oogzorg te maken heeft. Wij zijn onafhankelijk en geven je alle informatie waarmee jij zelf glasheldere keuzes maakt op het gebied van de meest bijzondere, exclusieve brillen en glazen, aangeboden door de meest toonaangevende opticiens bij jou in de buurt. Zo kun jij je online alvast uitgebreid oriënteren op wat voor jouw ogen het beste is.

Zoek opticien

Kieshelder.nl
Wie zijn wij?

Kieshelder.nl is de beste start naar helder zicht. Wij zijn namelijk hét platform van de kwaliteitsopticiens van Nederland. Dit zijn allemaal gediplomeerde optometristen en opticiens die het beste voor hebben met jouw ogen. Ook omdat ze qua expertise, technieken en materiaalgebruik het beste voor jouw ogen in huis hebben. Zo kunnen ze altijd de meest optimale, de mooiste en de meest vernieuwende en exclusieve oplossing bieden voor jouw ogen. Met Kieshelder.nl, kies je het beste voor je ogen.

Schrijf je in de voor onze nieuwsbrief