Terug

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona: Kleurrijke klasse.

Bij Etnia Barcelona draait alles om kleur. Om eigenzinnige kleurcombinaties, spannende contrasten en schitterende patronen. Zo zijn er kunststof monturen in houtlook, die niet van echt te onderscheiden zijn. Aan alle details is gedacht, want zelfs de nerfstructuur is voelbaar. Het designerteam ontwerpt met passie. Ook weten ze zichzelf steeds weer op de kaart te zetten door samenwerkingen aan te gaan met legendes uit de kunst-, artiesten- en fotografiewereld.

Unieke monturen die je persoonlijkheid benadrukken.

Etnia Barcelona is in 2001 opgericht  door de 17-jarige David Pellicer.  Zijn doel was om de brillenmarkt vrolijker en kleurrijker te maken.  De brillenwereld die tot dan toe namelijk gedomineerd werd door zwart-, grijs- en bruintinten. Hij introduceerde brillen met twee of drie kleuren, die de persoonlijkheid van het individu benadrukken. De brillen worden gemaakt in Italië, maar hebben een typische internationale stijl en klasse. Volwassenen, maar ook tieners en kinderen die houden van kleur en van uitgesproken vormen, zitten helemaal goed bij Etnia Barcelona.

Duurzaam design

Alle brilmonturen zijn ook nog eens 100 % ecologisch. Ze doen er echt alles aan om duurzaam en milieuvriendelijk te produceren. Brillen die van acetaat gemaakt zijn, zijn volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar. De brillencollectie van Etnia Barcelona bestaat uit verschillende lijnen. De Originals collectie is geschikt voor iedereen die zijn creatieve kant graag benadrukt. De Vintage collectie, met klassieke monturen, richt zich op liefhebbers van een vleugje retro. En de Advance collectie is de meest lichte en geavanceerde. Perfect voor iedereen die graag een uniek montuur wil én design en draagcomfort heel erg belangrijk vindt.

Kieshelder helpt je om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Etnia Barcelona brillen te vinden.

Ga naar verkooppunt

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: