Terug

Cartier brillen

Cartier brillen: pure luxe en tijdloze klasse

De brilmonturen van Cartier ademen, net als hun juwelen en horloges, pure luxe uit. De details in elk montuur verwijzen ook naar hun juwelencollectie. In sommige zijn zelfs kostbare edelstenen verwerkt. De monturen worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen: van zilver tot witgoud en van platina tot massief goud. Cartier brillen bevinden zich in de hogere prijsklasse, maar brildragers omschrijven het dragen dan ook als pure luxe.

Vermaard om hun vakmanschap

Cartier werd in 1847 opgericht door een Franse goudsmid. Het merk kreeg wereldwijde bekendheid toen zijn kleinzoon Louis Cartier 57 jaar later het eerste echte polshorloge ontwikkelde. De beroemde Cartier panter symboliseert sinds 1914 de vrouw als object van verlangen. Nog altijd staat Cartier bekend als de producent van de meest exclusieve luxegoederen.

Stijlvolle elegantie

Cartier staat voor vakmanschap, elegantie en kwaliteit. Alle monturen worden in Parijs gemaakt. De brillen zijn stijlvol en het draagcomfort is ongekend. De brillen van Cartier zijn ook erg geliefd bij beroemdheden en leden van het koningshuis. Doordat de monturen zo tijdloos zijn, is het aanschaffen van een Cartier bril een investering die zichzelf uiteindelijk terugverdient. Kieshelder helpt je om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Cartier brillen te vinden.

Ga naar verkooppunt

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: