Terug

Lindberg

 

Lindberg: Stijlvol perfectionisme

De brilontwerpen van Lindberg hebben al vele prestigieuze prijzen gewonnen en dat is niet verbazingwekkend: het Deense merk staat voor technologische innovatie, vakmanschap en pure esthetiek. Lindberg brillen zijn minimalistische statement brillen, waarbij elk detail doordacht is. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, vindt alles in Denemarken plaats: zowel het eerste ontwerp, als de uiteindelijke productie.

Gamechangers

De gepatenteerde technieken die ze gebruiken, hebben een revolutie teweeggebracht in de brillenwereld. Alle niet-essentiële elementen, zoals schroeven, nagels en lasverbindingen, zijn weggelaten. Dat levert discrete monturen op, die opvallen door hun eenvoud. En die ongelooflijk sterk en flexibel zijn, maar ook super licht en comfortabel. Zo weegt het lichtste montuur van Lindberg slechts amper twee gram!

Alleen het beste is goed genoeg

Ze vervaardigen enkel monturen van de meest hoogwaardige, exclusieve materialen, allemaal op een verantwoorde manier gewonnen. Denk hierbij aan titanium, goud, platina, diamant, acetaat en hoorn. Lindberg maakt ook brillen van acetanium, wat een combinatie van acetaat en titanium is. Dit geeft veel diepte in de kleuren, omdat het acetaat hierbij voor 80% uit katoen bestaat. Het gebruik van deze grondstoffen maakt de brillen niet alleen stijlvol en elegant, maar ook oersterk.

Voor iedereen een unieke bril

Lindberg is wars van massaproductie: elke bril is het resultaat van individueel vakmanschap en kan volledig naar jouw wensen gemaakt worden. Het frame maken ze op basis van jouw specifieke voorkeuren en elke bril wordt met de hand afgewerkt en individueel genummerd. Ben je benieuwd naar de collectie van Lindberg? Kieshelder helpt jou om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

Ga naar verkooppunt

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: