MYKITA brillen. Op Kieshelder vind je alle informatie over MYKITA brillen en ook de verkoopadressen voor MYKITA

Terug

MYKITA brillen. Op Kieshelder vind je alle informatie over MYKITA brillen en ook de verkoopadressen voor MYKITA

MYKITA MYLON

MYKITA : Een naam met een verhaal

MYKITA (Berlijn, 2003) huisvestte zich in een voormalig kinderdagverblijf (Kita in het Duits). Dat vormde de inspiratie voor de naam en voor de bedrijfscultuur met nieuwsgierigheid en spel als kernwaarden. Daarnaast speelt de bereidheid om dingen zelf te doen een belangrijke rol. Met een duidelijke esthetische visie en een ruimdenkende werkomgeving kwam de integriteit rondom het product vanzelf tot stand.

Onafhankelijke productie

In het voormalig kinderdag verblijf besloten we onze eigen productie op te zetten. En dit bleek een van onze grootste troeven. De combinatie van gespecialiseerd vakmanschap en geavanceerde technologieën vormt de kern van de moderne fabriek.

Alles onder een Dak

In 2014 vestigde MYKITA zich in het hart van Berlijn Kreuzberg. Oprichter Moritz Krueger leidt het team van MYKITA HAUS, dat bestaat uit individuele talenten met diverse culturele achtergronden. In onze producten zie je de vreugde van het experimenteren en de toewijding aan de kwaliteit weerspiegeld.

MYKITA MYLON

Aanpasbaar, uitzonderlijk licht en duurzaam: MYLON is gemaakt van fijn polyamidepoeder dat is samengesmolten tot een solide constructie met behulp van 3D-printing. Deze technologie heet Selective Laser Sintering. Omdat het laag voor laag gevormd wordt volgens een digitale dataset, garandeert dit hightech materiaal een enorme vrijheid qua design. De collectie illustreert deze ongeremdheid met modellen die variëren van discreet tot uitdagend.

Ga naar verkooppunt

MYKITA MYLON impressie

MYKITA MYLON best sellers

MYKITA MYLON Venus

Reserveer dit montuur

MYKITA MYLON Jujubi

Reserveer dit montuur

MYKITA MYLON Concord

Reserveer dit montuur

MYKITA MYLON Ash

Reserveer dit montuur

MYKITA MYLON Guava

Reserveer dit montuur

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: