Terug

Anne et Valentin

Anne et Valentin: Verfrissend en expressief.

Het Franse designermerk laat een frisse wind door brillenland waaien. Uit hun ontwerpstudio komen opvallende, trendy brillen, waarmee je jezelf op de kaart zet.  Door de uitbundige kleuren, spat de energie en passie van de collectie af. Anne et Valentin richt zich niet op onopvallende types; maar eerder op individualistische mannen en vrouwen die graag met hun bril hun persoonlijkheid willen benadrukken. De vernieuwende modellen zorgen voor een eigenzinnige, unieke look.

Inspiratie is overal

Het merk is ontstaan in Toulouse, door een paar opticiens die op zoek waren naar grafische en originele brillen voor hun vrienden. Ze laten zich inspireren door architectuur, fotografie, beeldende kunst en theater. Maar ook door vrienden, klanten, artiesten en zelfs vreemden op straat. De collecties zijn het resultaat van de ontmoetingen met al deze verschillende persoonlijkheden en van de raakvlakken met hun eigen ideeën en verlangens. Door al deze verschillende invalshoeken mee te nemen in het ontwerpproces, slagen ze erin brillen te ontwerpen die iemands identiteit creëren én versterken.

Brillen die identiteit creëren

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Houd je van gewaagde kleuren en vormen? Een printje? Zoek je een montuur dat een beetje retro is? Of ben je juist op zoek naar een bril die je een stoere, rock uitstraling geeft? Dan kan het goed zijn dat je voor een Anne et Valentin montuur zult gaan.  De brillen worden gemaakt van hoogwaardige materialen.  De dikkere monturen van acetaat geven je een fifties look, terwijl de lichtgewicht brillen van metaal of titanium je een meer bescheiden uitstraling geven.

Kieshelder  helpt je om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Anne et Valentin brillen te vinden.

Ga naar verkooppunt

Anne et Valentin brillen impressie

Anne et Valentin brillen best sellers

Reserveer dit montuur

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: