Terug

Gigi Studios

Gigi Studios: maakt esthetiek functioneel en duurzaam.

Het merk Gigi Studios herbergt een rijke familiegeschiedenis. Aan het roer staat Patricia Ramo, wier grootvader  in 1962 een van de eerste monturenfabrieken oprichtte in Barcelona. Haar vader, Luis Ramo, bleef 35 jaar lang koploper.

Patricia Ramo verzamelde alle knowhow en expertise van haar voorgangers en leidde een totale transformatie in het bedrijf. Haar gevoel voor esthetiek en aandacht voor details zie je terug in de monturen. Tegenwoordig is het merk in meer dan 40 landen te koop.

Gigi Studios– Gigi Stusios SUN en Gigi Stusios LAB

Het hoofddoel van Gigi Studios is investeren in kwaliteit. Dit bereiken ze door samen te werken met toonaangevende partners. Maar ook door enkel de beste materialen te gebruiken en door het productieproces volledig handmatig te houden. Het eindproduct vertegenwoordigt creativiteit, kunst, comfort, functionaliteit en duurzaamheid.

Materiaal

De Gigi Studios -brillen zijn gemaakt van nobele materialen. Denk hierbij aan acetaat uit Italië en Japan. Acetaat biedt een oneindige mogelijkheid aan kleuren, constructies en vormen.  De toevoeging van katoen zorgt voor comfort, kneedbaarheid en duurzaamheid. Japans Titanium levert pure finesse en elasticiteit en is nikkelvrij.

De lenzen in de serie SUN van Gigi Studios overtreffen de algemene kwaliteitsnorm. Uitstekende materialen zorgen voor comfort en veiligheid (100% Uv-absorptie).  De  CR39 gepolariseerde lenzen vermijden elke vervorming door reflecties (zoals in de sneeuw, op het water en tijdens het autorijden).

De scharnieren en kernpoten worden ontwikkeld door het ontwerpteam en geproduceerd door een toonaangevend Italiaans bedrijf. Ze combineren esthetiek en geavanceerde technologie en bereiken de onberispelijke precisie die Gigi Studios vereist.

Ga naar verkooppunt

Gigi Barcelona impressie

Gigi Barcelona best sellers

Gigi Barcelona Iris

Reserveer dit montuur

Gigi Barcelona Dahlia

Reserveer dit montuur

Gigi Barcelona Jazz

Reserveer dit montuur

Gigi Barcelona Lea

Reserveer dit montuur

Gigi Barcelona Martha

Reserveer dit montuur

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: