Terug

Tom Ford

Tom Ford brillen: Kwaliteit met oog voor detail

Tom Ford is tegenwoordig een van de meest succesvolle en gerespecteerde ontwerpers. Hij is een trendsetter en een stijlicoon, die talloze ontwerpprijzen in de wacht sleepte. Zijn creatieve geest zorgde voor een ommekeer bij Gucci. In 2006 richtte hij zijn eigen merk Tom Ford op. Zijn collectie omvat heren- en dameskleding, accessoires én eyewear. In al zijn creaties zie je zijn gevoel voor mode en stijl terug, gecombineerd met een vleugje glamour en allure.

Geliefd onder de celebs

De ontwerpen van Tom Ford zijn innovatief en provocerend, gemaakt met aandacht voor detail. Hij werkt enkel met exclusieve materialen en hecht veel waarde aan een perfecte afwerking. Deze kernwaarden zie je ook terug in zijn brillencollectie, die zowel vintage als hedendaags aandoet. Niet zo gek dus, dat zijn brillen- en zonnebrillen erg geliefd zijn onder beroemdheden als Rita Ora, Scarlett Johansson, Eva Longoria en Brad Pitt. De revolutionaire ontwerpen hebben een enorme impact op de markt en worden met de dag populairder.

Een investering voor je ogen

Het elegante, metalen ‘T’- detail is overduidelijk het merkicoon geworden. Tom Ford brillen en zonnebrillen worden gemaakt in Italië en doorstaan de meest strenge kwaliteitscontroles. De monturen zien er fantastisch uit en hebben veel draagcomfort, wat ze tot een enorm goede investering voor je ogen maakt. Kieshelder helpt je om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Tom Ford brillen te vinden.

Ga naar verkooppunt

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: