Terug

Theo

Theo Brillen: origineel en uniek

Theo brillen zijn gemaakt voor mensen die gezien willen worden. Geen mainstream types. En dat is ook precies wat het Belgische ontwerpersduo Wim Somers en Patrick Hoet met het merk voor ogen had. De twee opticiens hadden beiden een eigen zaak en wilden voor hun klanten iets anders dan de ‘mainstream brillen’ op de markt brengen. De brillen vallen op door hun speelsheid, originaliteit en tegendraadsheid. Ze trekken zich niets aan van de heersende trends en daarom doen ze het juist zo goed. De ontwerpers zelf noemen hun brillenmerk ‘het koppigste brillenmerk ter wereld’.

Voor individualisten en trendsetters

En dat koppige is juist hun kracht want een Theo bril herken je meteen. Qua frisheid, qua vrolijkheid en exclusiviteit. Het zijn stuk voor stuk vernieuwende en verrassende brillen. Originele monturen in niet voor de hand liggende kleurcombinaties. Met een Theo bril hoef je niet bang te zijn dat je saai voor de dag komt. Theo brillen zijn gemaakt voor individualisten en trendsetters. Voor mensen die positief in het leven staan en die een beetje humor wel kunnen waarderen.

Ware kunstwerkjes

Theo brillen staan bekend om hun fraaie afwerking en om hun draagcomfort. Mede door het slimme en hoogwaardige materiaalgebruik, ligt een Theo bril licht, maar stevig op de neus. Het zijn ware kunstwerkjes, die met liefde worden ontworpen en in kleine oplages worden geproduceerd. Ga jij graag voor iets anders dan anders? Misschien is een montuur van The Eyewear dan wel precies wat je zoekt. Kieshelder helpt je om het dichtstbijzijnde verkooppunt voor Theo brillen te vinden.

Ga naar verkooppunt

Kies een opticien bij u in de buurt

Kies hieronder een specialist/opticiën in de buurt, waar je voor een vrijblijvend advies gesprek terecht kunt.
Vul hier uw postcode of plaats in: