Meld je winkel aan

De kwaliteitsopticien verliest online marktaandeel. Profiteer nu van extra online vindbaarheid voor jouw winkel en kom in contact met nieuwe klanten via ons onafhankelijke platform. Meld je snel aan en vul je winkelpagina met foto’s en content. Klik de merken aan die je verkoopt en selecteer welk specialisme je in huis hebt. Zo kunnen we gezamenlijk een vuist maken tegen de prijsvechters.

 

Kom in contact met nieuwe klanten Professionele presentatie van jouw winkel en specialisme Login pagina om jouw winkelpagina te beheren Krachten bundelen tegen grote online spelers in de markt

Presenteer jouw winkel op Kieshelder.nl

Aanmelden

Overzicht van winkelpagina

1 Aanmelden

2 Winkel gegevens

3 Media

4 Merken & onderzoek

Meld je winkel nu aan

Voordelen Kieshelder.nl

Slimme symptonen checker voor oogzorg vraagstukken Vindbaarheid op montuurmerken Unieke online brillenglazen tool om de consument kennis te laten maken met brillenglazen

Een slim initiatief voor de top opticiens in Nederland. Op deze manier komen we meer onder de aandacht bij onze doelgroep’

Menno Dekens / Eigenaar van Optiversum Prummel Optiek te Veenendaal

Kieshelder.nl maakt de optiek voor de consument een stuk Helderder’

Stein Cools / Eigenaar van Cools Oogzorg

‘Op deze manier kan de zelfstandige optiek toch een vuist maken tegen de online prijsvechters. En zijn we online weer beter zichtbaar!

Werner Schijvenaars / Eigenaar van Van Van Gijzen Opticiens

Even voorstellen

Aanmelden

FAQ

Hoe maak ik een winkel pagina aan?

Scroll naar boven en vul alle gegevens in. Selecteer de merken die je verkoopt en de onderzoeken die je kan uitvoeren. Geef ook je unique selling points op. Er staan al wat zaken ingevuld, deze kan je gewoon aanpassen. Vul alles wel onder elkaar in. Je krijgt per e-mail een bevestiging met je inloggegevens en het adres van de inlogpagina, zodat je later altijd zaken kan aanpassen. Wanneer er een pagina is aangemaakt, krijg je via e-mail een 'verwerkers overeenkomst'. Deze dient getekend te worden anders zijn wij volgens de AVG-wetgeving niet gemachtigd om consumenten gegevens door te sturen.

Welke merken?

Kieshelder.nl heeft enkel een faciliterende rol. Dit platform is een verlengstuk van jouw winkel, je aanbod en specialisme. Het kan zijn dat de pagina's van de merken die je selecteert nog leeg zijn. We werken er hard aan om die content online te krijgen. Wij streven ernaar om een platform te zijn waar consumenten alle info omtrent de merken die je verkoopt kunnen vinden. Missen wij content over een merk, dan mag je deze doorsturen naar info@kieshelder.nl

Wie kunnen zich aanmelden?

De meest onderscheidende optiekwinkels van Nederland. En optiekwinkels die online beter gevonden willen worden.

Hoe sturen jullie consumenten door?

Dat doen we via het contactformulier op verschillende pagina’s. De onderwerpen die aan bod komen op Kieshelder.nl zijn: montuur merken, brillenglazen merken, oogonderzoeken, oogklachten etc. Ook hebben we voor de consument een wizzard gemaakt waarmee ze een eerste stap kunnen maken naar een brillenglas. Met die uitkomst kan de consument in contact komen met jouw winkel om vervolgens de rest te bespreken.

Zit ik ergens aan vast?

Een professionele winkelpagina kost €390.- ex btw per jaar, ingaande op de datum van het aanmaken van de pagina.

Waarom betalen ?

Je betaalt de ruimte op dit platform. Zie het als een advertentie. Wanneer je niet mee doet, wordt je winkel ook niet gezien. Jullie bijdrage gebruiken we om bezoekers naar de website te trekken. We investeren al onze inkomsten in marketing en in de verdere ontwikkeling van de website. Wij monitoren voortdurend hoe de bezoeker zich gedraagt op het platform. Op die manier kunnen we het platform nog beter en slimmer maken.

Wat doet Kieshelder.nl?

Wij zorgen dat we op alle mogelijke manieren de doelgroep naar onze site trekken. We informeren consumenten over alle onderwerpen die met het vak optiek te maken hebben. Door middel van een zeer gebruiksvriendelijke en snelle website willen we de consument kennis laten maken met jullie aanbod en specialisme. Om ze vervolgens door te sturen naar jullie winkel. Zie het als een extra kanaal waarop je de online, oriënterende klanten kunt bereiken.

Hoe komen jullie aan bezoekers?

Wij werken samen met een internetmarketing bureau om er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk bezoekers krijgen.

Wat is jullie verdienmodel?

Het genereren van een groot aantal bezoekers maakt het interessant om advertenties te verkopen. Deze advertenties zullen raakvlak hebben met het niveau van de kwaliteitsopticien.

Addertjes onder het gras?

Die zijn er niet. Wanneer je wilt stoppen c.q. jezelf uit wilt schrijven, dan kan dat per direct. Je betaalt alleen per kalenderjaar, met een opzegtermijn van 3 maanden.

Waarom doen jullie dit?

Uit liefde voor de optiek. Omdat we het eerste en enige platform voor de optiekbranche willen zijn die de consument de juiste informatie verschaft. Zodat de consument ook bij de juiste winkel terecht komt, en niet bij de prijsvechter om de hoek. Of bij een online speler. Daarom hebben we veel geïnvesteerd in een goede, zeer gebruiksvriendelijke website. We bieden de consument duidelijke informatie over optiek gerelateerde onderwerpen, waar kwalitatieve optiekzaken achter staan. Zodat de consument informatie krijgt waar hij of zij iets mee kan en goed en eerlijk geholpen kan worden. Op dat vlak viel nog veel terrein te winnen. Doe je mee aan dit platform, dan profiteer je dus mee!

Contact gegevens

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ze gerust door naar info@kieshelder.nl Kieshelder.nl BV Pettelaarpark 84 5216 PP ‘s-Hertogenbosch