Meld je winkel aan

Ook goed in zicht? Kieshelder.nl is hét online platform voor de zelfstandige opticien. Met Kieshelder.nl genereert u omzet uit de online kanalen door gerichte marketingcampagnes in uw werkgebied. Ook als zelfstandig opticien kunt u omzet genereren uit de online kanalen. Via Kieshelder.nl bereikt u de doelgroep die voor u relevant is.

 

Met onze marketingkennis wordt uw winkelpagina gevuld met teksten en foto's die er online toe doen! Campagne voeren voor uw winkel, lokaal en doelgericht Het platform is exclusief beschikbaar voor de zelfstandige opticien Meeliften op Kieshelder.nl betekent meeliften op een groot marketingbudget!

Vraag informatie op

Nog niet helemaal duidelijk? Wij helpen je graag verder! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Voordelen Kieshelder.nl

Vindbaarheid op montuurmerken Online brillen-tool om de consument kennis te laten maken met brillenglazen Altijd een kwaliteitsopticien in de buurt!

Een slim initiatief voor de top opticiens in Nederland. Op deze manier komen we meer onder de aandacht bij onze doelgroep’

Menno Dekens / Eigenaar van Optiversum Prummel Optiek te Veenendaal

Kieshelder.nl maakt de optiek voor de consument een stuk helderder’

Stein Cools / Eigenaar van Cools Oogzorg

‘Op deze manier kan de zelfstandige optiek toch een vuist maken tegen de online prijsvechters. En zijn we online weer beter zichtbaar!

Werner Schijvenaars / Eigenaar van Van Van Gijzen Opticiens

FAQ

Wie kunnen zich aanmelden?

Het platform is exclusief beschikbaar voor de zelfstandige opticien. We maken online marketing laagdrempelig en bereikbaar met zorgvuldig samengestelde marketingprogramma’s.

Welke merken?

Kieshelder.nl heeft enkel een faciliterende rol. Dit platform is een verlengstuk van jouw winkel, je aanbod en specialisme. Het kan zijn dat de pagina's van de merken die je selecteert nog leeg zijn. We werken er hard aan om die content online te krijgen. Missen wij content over een merk? dan mag je deze doorsturen naar info@kieshelder.nl

Zit ik ergens aan vast?

De Overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van één jaar en wordt zonder opzegging uiterlijk één maand voor de einddatum steeds automatisch met één jaar verlengd. Het marketingbudget kan iedere maand gewijzigd worden.

Wat doet Kieshelder.nl?

Wij zorgen dat we op alle mogelijke manieren de doelgroep naar onze site trekken. We informeren consumenten over alle onderwerpen die met het vak optiek te maken hebben. Door middel van een zeer gebruiksvriendelijke en snelle website willen we de consument kennis laten maken met jullie aanbod en specialisme. Om ze vervolgens door te sturen naar jullie winkel. Zie het als een extra kanaal waarop je de online, oriënterende klanten kunt bereiken.

Hoe komen jullie aan bezoekers?

Wij werken samen met een marketing bureau om er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk bezoekers krijgen op Kieshelder.nl. Ook zorgen we dat er zoveel mogelijk mensen de content van jouw winkel op de socials tegenkomen

Contact gegevens

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ze gerust door naar info@kieshelder.nl Kieshelder.nl BV Wethouder Ohmannstraat 6 7951 SB Staphorst