Wat zijn de brillentrends voor 2019-2020. Hippe brilmonturen 2019-2020
Wat zijn de brillentrends voor 2019-2020. Hippe brilmonturen 2019-2020

Brillen trends 2020

Laat je inspireren en ontdek welke brillen dit jaar echt in de mode zijn.

Met de start van het nieuwe jaar ben jij misschien ook al plannen aan het maken om een nieuw montuur aan te schaffen. Er is ontzettend veel keuze en heel veel variatie mogelijk. Ga je voor een tijdloos model? Of volg je liever de laatste fashiontrends en moet jouw montuur helemaal up to date zijn? Een bril is een van de meest gezichtsbepalende modeaccessoires en een mooi montuur kan je outfit helemaal compleet maken. Wij raden je aan om bij de keuze van het montuur niet alleen op je persoonlijke smaak af te gaan, maar om ook rekening te houden met de vorm van je gezicht. Lees in ons blog welk montuur het beste vorm bij de vorm van jouw gezicht past. Ten slotte is het ook belangrijk om na te denken over je uitstraling. De vorm, stijl en grootte van je bril bepalen namelijk voor een deel hoe je overkomt. Genoeg om over na te denken dus! Kieshelder.nl zet de laatste trends op brillengebied graag voor je op een rij.

 

Retro & Vintage

Ook in 2019 laten we ons nog inspireren door de jaren ’50 en ’60.  Met een ronde retrobril maak je een echt fashion statement! Niet rond, maar wel op en top vrouwelijk zijn de vlindervormige brillen. Met zo’n Cat Eye montuur creëer je die specifieke mysterieuze, vintage oogopslag.

Ronde brillen

Een ronde bril is een all time favourite. We zien ze dit jaar dus ook weer volop. Ronde brillen zijn er in allerlei soorten en maten, die je stuk voor stuk een andere uitstraling geven. Van retro tot modern, van bescheiden tot groot en opvallend en van doorzichtig tot felgekleurd, zoals knalrood. Voor iedereen zit er wel een perfecte bij.

Metalen monturen

Een metalen bril is helemaal upcoming. In 2019 zul je vooral veel gekleurde brillen van metaal zien. Omdat een metalen montuur meestal iets dunner is, heeft het ook iets verfijnds. Zoek je een bril die innovatief, hip en een beetje chic is? Kijk dan eens naar een metalen bril.

Kleurrijke brillen

Zie jij een saaie kleur helemaal niet zitten voor je montuur? Ga dan voor een gekleurde bril. Een gekleurd montuur staat vrolijk en is weer helemaal terug in het modebeeld. Voor vrouwen zie je vooral veel roodtinten terugkomen.

(Semi)Transparante monturen

Wil jij een bril die niet té aanwezig is, en matcht bij elke outfit? Dan is een (semi)transparant montuur een hele goede keuze voor jou. Dus wil jij in 2019 bescheidenheid, stijl en elegantie uitstralen? Bekijk dan eens de transparante brillen!

Licht en comfortabel

Met een licht en comfortabel montuur geef je tegengas aan de oversized en opvallende brillentrends: je creëert hiermee een minimalistische look, die ook nog geweldig comfortabel is. Niet gek dus dat deze trend zo geliefd is! Less is more! Ook binnen deze minimalistische monturen voeren de ronde modellen de boventoon.

Of bel voor direct advies 088-3773400